1. Avaleht
  2. Teave Go3 kohta
  3. Sisu lisamine ja eemaldamine

Sisu lisamine ja eemaldamine

Kus saan näha, millist uut sisu on lisandunud?
Hiljuti lisandunud sisu nägemiseks ava järgnev link https://go3.tv/recently_added

Enamasti teavitame uudiskirjade ja muude teavituste kaudu, millist uut sisu Go3 platvormile lisame, seepärast soovitame sul hoida kontaktandmed uuendatuna!

Pakkumiste ja uudiskirjade saamise nõusolekuid saad hallata enda konto kaudu https://abi.go3.tv/article/andmete-haldamine/
Kui tihti lisatakse uut sisu?
Sisu uuendatakse igal hetkel (isegi praegu!).

See oleneb täpselt, millist sisu silmas pead. Telesaateid ja sarju lisatakse igapäevaselt ja -nädalaselt, filme lisandub samuti igal nädalal. Uusi filme lisandub ka otse kinolinalt, sellised filmid lisanduvad korra kuus.
Millal eemaldatakse Go3 sisu?
Selle jaoks ei ole ühist ja üldist aega määratud. Osa Go3 sisust on platvormil nii kaua kuniks on kasutajate poolt selleks huvi. Ülejäänud sisu puhul oleme hankinud edastamisõigused eelnevalt määratud perioodiks.
Miks me sisu eemaldame?
Me jälgime platvormi kasutamist ning reageerime kasutuskogemusele. Lisame uut sisu ning eemaldame seda sisu, mida kasutajad enam ei vaata.
Kuidas saan teada, kui midagi on Go3 platvormilt lahkumas?
Kui mõne filmi või sarja juurde ilmub teavitus “viimane võimalus”, siis on see lahkumas järgneva 30 päeva jooksul. Eraldi kategooriat taolise sisu jaoks ei ole me tänaseks veel loonud.
Kas eemaldatud sisu lisatakse kunagi uuesti?
Kui kasutajate poolt on tugev huvi, siis kaalume litsentsi uuendamist ning sisu uuesti lisamist, kuid paraku ei saa me lubada, et see alati teoks saab.

Kirjaveast teatamiseks vali tekst ning vajuta CTRL+Enter

Kas juhend oli kasulik?

Sarnased teemad

Kas vajad abi?
Ei leia otsitud vastust?
Kontakt

Kirjaveast teatamine

Järgnev tekst edastatakse parandamiseks: