Paramount+

Mida kujutab endast Paramount+?
Paramount+, kodu maailma lemmikutele brändidele, lugudele ja staaridele, nüüd Go3-s!

Suurepärased draamad, Comedy Centrali huumor, Paramounti filmid ning hulgaliselt ka muud populaarset sisu nüüd saadaval Go3 platvormil.
Millist sisu Paramount+ pakub?
Paramount+ pakub kuulsaid rahvusvahelisi sarju, populaarseid komöödiaid ning filme ka teistest žanridest, ikoonilisi tõsielusarju, populaarset ning armastatud sisu lastele, lisaks veel unikaalset sisu Z generatsioonile!
Millised filmid/sarjad on saadaval?
Vaadata on võimalik selliseid sarju nagu The Good Wife, Billions, Ray Donovan, Broad City, Ugly Americans, The Roast of Justin Bieber jne.

Filmidest võib eraldi välja tuua sellised kassahitid nagu American Beauty, Jack Reacher, No Country For Old Men.
Kuidas saan Paramount+ sisu vaadata?
Paramount+ sisaldub Filmide paketis (6.99€). Sisu saab vaadata ka kõigi kombineeritud pakettidega, mis sisaldavad Filmide paketti. Selleks sobivad TV+Filmid, Sport+Filmid, Kõik hinnas. Sobiva paketi saad tellida siit!
Kas pean vahetama praegust paketti, et näha Paramount+ sisu?
Kui oled tellinud Filmide paketi või mõne kombineeritud paketi, mis sisaldab filme (TV+Filmid, Sport+Filmid, Kõik hinnas), siis ära muretse, sul on täielik ligipääs Paramount+ sisule!

Kui sinu praeguses paketis ei sisaldu Filmid, siis ära muretse, paketti on võimalik kergesti vahetada. Juhised selleks leiad siit.

Oluline: kui tasud Go3 teenuste eest läbi meie partnerite (Home3 ja Tele2), siis palun võta nendega paketi muutmiseks otse ühendust.
Kas uus sisu tähendab lisatasusid?
Paramount+ sisuga ei kaasne lisakulu, kui sul on juba Filme sisaldav pakett. Kui sul seda veel ei ole, siis kombineeritud pakettide hindadega saad tutvuda siin ning seejärel juba sobiva paketi tellida.
Kus saan vaadata Paramount+ sisu?
Paramount+ filme ning sarju on võimalik vaadata kõigil platvormidel (TV, arvuti, nutiseadmed). Ava menüüst Paramount+ alavalik ning oledki kohal.

Kui tead juba, mida soovid vaadata, siis leiad Paramount+ sisu ka filmide, sarjade ja laste kategooriates.
Mis keeles on sisu saadaval?
Valdav osa Paramount+ sisust on saadavalt kõigis Balti keeltes (eesti, läti leedu), lisaks ka vene ning inglise keeles.

Kirjaveast teatamiseks vali tekst ning vajuta CTRL+Enter

Kas juhend oli kasulik?

Sarnased teemad

Kas vajad abi?
Ei leia otsitud vastust?
Kontakt

Kirjaveast teatamine

Järgnev tekst edastatakse parandamiseks: