1. Avaleht
  2. Tehniline abi
  3. Eurosport kanali saadavus

Eurosport kanali saadavus

2016. aastal või varem toodetud Samsungi telerid ei toeta enam Eurosport TV-kanali signaali. Alates 2024. aasta aprillist näete sellel kanalil ülekattepilti.

Mis on muutunud?
Kanalioperaator on muutnud oma tehnoloogiat, mis ei toeta vanemaid Samsungi telerite versioone. See puudutab 2016. aastal või varem toodetud Samsungi telereid.
Kas ma saan vaadata Eurosport kanalit muude seadmetega?
Jah, teil on endiselt juurdepääs kogu sisule uuema Samsungi teleriga või mistahes muu teie valitud seadmega, mis vastab siin kirjeldatud minimaalsetele tehnilistele nõuetele
Kuidas ma tean, kas mu teler on liiga vana?
Võite vaadata oma teleri valmistamiskuupäeva kasutusjuhendist või võtta ühendust teleri müüjaga. Üldreegel on siiski, et kui te näete Eurosport kanalil teadet, mis annab teile teada, et teie teler on liiga vana, siis tähendab see, et tegemist on 2016. aastal või varem toodetud Samsungi teleriga.
Kas vaatamiseks on alternatiive?
Soovitame kasutajatel alati kasutada kaasaegseid Go3 rakendusi võimalikult uutes seadmetes. Kui teil pole muud ekraaniseadet selle kanali vaatamiseks, võite alati ühendust võtta iga Go3 televisiooniteenuste müüjaga, et küsida nõu ametliku Go3 Android teleriboksi kohta (vastuvõtja/tuuner), mis toimib teie teleri korral samamoodi nagu uusima Android teleri puhul!
Kuidas ma saan erinevate seadmetega sisu vaadata?
Link kõikide videojuhistega, kuidas seda teha, on toodud siin Lihtne – Go3 abi

Kirjaveast teatamiseks vali tekst ning vajuta CTRL+Enter

Kas juhend oli kasulik?

Sarnased teemad

Kas vajad abi?
Ei leia otsitud vastust?
Kontakt

Kirjaveast teatamine

Järgnev tekst edastatakse parandamiseks: