Maksekuupäev

Go3 teenuse eest tasumine lihtsamast lihtsam! Tasumine toimub koos meie partneri poolt esitatava arvega, sinu tellimuse igakuisel maksekuupäeval või kui olete Go3 lepinguline klient, siis on igakuine maksetähtaeg 25. kuupäev. Lisainfo saamiseks ava enda maksemeetod.

Partnerid
Kui oled Go3 tellinud läbi meie partnerite Home3 või Tele2, siis palun pöördu arvelduse ja maksete küsimustega otse nende poole, kuna meil puudub info sinu ja partneri vahel sõlmitud lepingu ja seda puutava teabe kohta.
Mitte-lepinguline Go3 tellimus
Kui sul on kehtiv tellimus, siis toimuvad igakuised maksed automaatselt. Kui vormistad tellimuse, siis võetakse tasu koheselt ning järgmine makse toimub täpselt kuu aja pärast.

Kui maksekuupäeval ei ole Teie kontol piisavalt vabu vahendeid, siis teavitame sellest e-maili teel ja ka kodulehel avaneva hüpikakna kaudu ning lähipäevil teeme veel mõned katsed tasu võtta.

Kui makse on edukas, siis toimub järmine makse täpselt kuu aja pärast (maksekuupäev ei muutu).

Kui makset ei õnnestu siiski sooritada, siis suletakse ligipääs teenusele kell 15:00. Me saadame sulle e-maili teel teavituse, kui makse ebaõnnestub või kui teenus ebaõnnestunud makse tõttu suletakse.
Lepinguline Go3 tellimus
Sinu arve eelmisel kuul tarbitud teenuse eest valmib enamasti 5. kuupäevaks, kuid mitte hiljem kui 10. kuupäevaks.

Arve tasumist ootame alati sama kuu 25. kuupäevaks.

Enda arvetega saad alati tutvuda, kui logid sisse Go3 lepingulise kliendi jaoks loodud iseteeninduses, mis asub aadressil https://minu.go3.tv/

Kirjaveast teatamiseks vali tekst ning vajuta CTRL+Enter

Kas juhend oli kasulik?

Sarnased teemad

Kas vajad abi?
Ei leia otsitud vastust?
Kontakt

Kirjaveast teatamine

Järgnev tekst edastatakse parandamiseks: