Go3 Ühendkuningriigis

Kuna Ühendkuningriik ei kuulu Euroopa Liidu ega Euroopa Majanduspiirkonna riikide hulka, siis Go3 teenust seal enam kasutada ei saa.

Miks ei saa Go3 teenust ÜKs kasutada?
Brexiti (Ühendkuningriigi lahkumine Euroopa Liidust ja Euroopa Majanduspiirkonnast) tõttu ei kehti enam Ühendkuningriigi ja Euroopa Majanduspiirkonna (EMP) vahel reisides EL kaasaskantavuse määrus (mis lubab Sul vaadata EMP-s ajutiselt reisides sama sisu, mida koduriigis). Määrus on Ühendkuningriigis tühistatud ja seetõttu ei ole uue generatsiooni teleteenus Go3 enam ÜK territooriumil kättesaadav hiljemalt 15.03.2021.

Kuna EL kaasaskantavuse määrus enam ÜK-s ei kehti, ei saa meie kui Baltikumis loodud ettevõte Teile enam pakkuda ligipääsu Go3 sisule Teie ÜK reisi ajal.
Kelle otsus oli lõpetada Go3 edastamine ÜKs?
Otsuse taga pole üht inimest ega salajast agendat. Meie kui Baltikumis asuv teenusepakkuja oleme seadusega kohustatud peatama ligipääsu Go3 sisule Teie reisi ajal Ühendkuningriiki, kuna pärast Brexitit ei kehti seal enam Euroopa Liidu kaasaskantavuse määrus.
Kas Go3 võib olla tulevikus uuesti kättesaadav ka ÜKs?
Me loodame seda. Me uurime kõiki jätkusuutlikke lahendusi, kuidas pakkuda Teile ÜK külastamise ajal ligipääsu Go3 sisule. Praegu pole meil selleks ühtegi võimalust. Palun jälgige meie sotsiaalmeediakanaleid või jätkake uudiskirja tellimist. Kui leiame lahenduse, kuidas pakkuda teile ligipääsu Go3 sisule Ühendkuningriigi külastamise ajal, siis anname sellest teada.
Kus saab Go3 kasutamist jätkata?
Järgmise generatsiooni teleteenus Go3 töötab jätkuvalt meie koduriikides Eestis, Lätis ja Leedus. Kõikidel meie klientidel, kes reisivad Euroopa Liidu ja Euroopa Majanduspiirkonna piires, on võimalik reisi ajal Go3 sisu nautida.
Kui kaua saab Go3 teenust ÜKs kasutada?

Euroopa kaasaskantavuse määrus ei kehti Ühendkuningriigis alates 1. jaanuarist 2021 ja me rakendame tehnilisi lahendusi, mis piiravad ligipääsu Go3-le ÜK-st. Ligipääsu piirang Go3-le Ühendkuningriigist rakendub täies ulatuses alates 15.03.2021.

Pärast seda kuupäeva on ligipääsetav ainult eelnevalt mobiilsetesse seadmetesse allalaaditud sisu (vaadatav 30 päeva jooksul alates allalaadimisest). See on hea lahendus ajutiselt Ühendkuningriiki reisides.
Kas saan UKs vaadata ja kasutada Go3 teenust peale 15.03.2021?
Ei. Pärast 15.03.2021 on ligipääs kogu Go3 sisule Ühendkuningriigist piiratud, kuna EL kaasaskantavuse määrus ei kehti enam ÜK-s. Piirang ei kehti ÜK reisiks eelnevalt allalaaditud sisule (vaadatav kuni 30 päeva) teie mobiilseadmes.
Kas ma pääsen enda kontole ligi, kui see ÜKs enam kasutatav pole?
Jah. Te saate oma kontole ja selle võimalustele ligi nagu enne, v.a võimalusele vaadata Go3 sisu ÜK-s olles.
Olen allkirjastanud lepingu, mis sellega juhtub?
Antud muudatus Teie lepingut ei mõjuta ja see jääb kehtima. Me oleme sunnitud piirama ainult ligipääsu Go3 sisule ÜK-s, kuna Euroopa Liidu kaasaskantavuse määrus ei kehti enam ÜK jaoks.
Olen tasunud teenuse eest etteulatuvalt enne, kui ÜKs ligipääs eemaldati, kas makse tagastatakse mulle?
Sisule ligipääsu piirangud ÜK-s ei mõjuta Teie Go3 tellimuse kehtivust ega lepingut. Jätkuvalt saate Go3 teenuseid nautida oma koduriigis (Eesti, Läti või Leedu). Seetõttu jätkame Teile Go3 teenuse pakkumist ja raha tagastamiseks pole seaduslikku alust.
Ma ei asu ÜKs, aga näen teadet, et sisu ei ole võimalik esitada asukohapiirangu tõttu, miks?
Kui Te ei ole Ühendkuningriigis, aga viibite EL/EMP liikmesriigis ning saate teate, et sisu ei ole kättesaadav teie asukohas või väljaspool EL/EMP, siis palun kontrollige, ega Te ei kasuta oma seadmes VPN teenuseid.

Kui kasutate Go3 teenuseid väljaspool oma koduriiki (Eesti, Läti või Leedu) aga mitte ÜK-s, siis palun kontrollige, et teie asukoht on korrektselt kinnitatud.

Kui Te ei ole ÜK-s ega kasuta VPNi, kuid saate ikka selle teate, siis võtke palun ühendust oma internetipakkujaga veendumaks, et Teil pole Ühendkuningriigi IP aadress.

Kirjaveast teatamiseks vali tekst ning vajuta CTRL+Enter

Kas juhend oli kasulik?

Sarnased teemad

Kas vajad abi?
Ei leia otsitud vastust?
Kontakt

Kirjaveast teatamine

Järgnev tekst edastatakse parandamiseks: