1. Avaleht
  2. Arvelduse küsimused
  3. Arveldusarve muudatus

Arveldusarve muudatus

Alates 1.12.2022 muutus lepinguliste klientide arvete tasumise arveldusarve number. Kui oled Go3 lepinguline klient, siis leiad uue arveldusarve numbri alt poolt.

Muudatus ei mõjuta sind, kui kasutad Go3 teenust meie partnerite kaudu.

Palun kontrolli arveid tasudes, kas uus arveldusarve number on internetipangas eeltäidetud. Pangasüsteemid tunnevad reeglina maksed ära ning võivad pakkuda vanu makseandmeid. Sel juhul võib makse kaduma minna.

Milline on uus arveldusarve number?
Swedbank EE322200221055051922
Makse saaja (AS TV PLAY BALTICS) ning viitenumber jäävad endiseks.
Keda see muudatus mõjutab?
Muudatus mõjutab vaid kliente, kes on sõlminud tähtajalise lepingu. Muudatus ei mõjuta kliente, kes on teenuse tellinud meie partnerite kaudu.
Kuidas ma tean, kas olen teinud lepingulise tellimuse?
Kui soovid teada, milline tellimus sul on ning kas muudatus mõjutab ka sind, siis seda on võimalik kontrollida enda konto seadete alt. Kui konto seadete all ei ole näha pangakaardi või mobiilimakse andmeid, siis edastame sulle igakuiselt arveid ning tegemist on lepingulise tellimusega.
Mis täpselt muutub?
Alates 1.12.2022 muutus meie arveldusarve number, mille kaudu tasutakse arveid. Kuni 1.02.2023 toimisid mõlemad arveldusarved ning maksed ei läinud kaduma. Muudatus oli vajalik tagamaks kiire ja mugava arvete tasumise.
Millal muudatus toimus?
Muudatus toimus 1.12.2022. Viimane päev muudatuse tegemiseks oli 1.02.2023.
Mis juhtub, kui ma ei tee muudatust ja tasun ka edaspidi vanale arveldusarvele?
Alates maist 2024 ei lähe maksed enam vanale arveldusarvele läbi ning võib tekkida võlgnevus. Tähtajaks tasumata arvete korral tekkinud võlgnevuse puhul suletakse teenused kuni makse laekumiseni.

Kirjaveast teatamiseks vali tekst ning vajuta CTRL+Enter

Kas juhend oli kasulik?

Sarnased teemad

Kas vajad abi?
Ei leia otsitud vastust?
Kontakt

Kirjaveast teatamine

Järgnev tekst edastatakse parandamiseks: