Ebaõnnestunud makse

Vahel võib tekkida olukord, kui üritad tellida Go3 paketti või laenutada filmi, aga näed hoopis teavitust, et makse ebaõnnestus. See juhtub tavaliselt kindlatel põhjustel, kui ükski neist ei kehti sinu jaoks, siis palun võta ühendust enda panga või mobiilioperaatoriga.

Kui makse ebaõnnestub ja teenus katkeb, siis palun uuenda enda paketti enda konto seadete kaudu, juhendi selleks leiad järgnevalt lingilt: https://abi.go3.tv/article/paketi-vahetamine/

Pangakontol puuduvad vabad vahendid
Kui oled tellinud Go3 teenuse, siis palun veendu, et maksekuupäeval oleks sinu arveldusarvel piisavalt vabu vahendeid.
Kui oled sidunud enda kontoga õige pangakaardi, millel on piisavalt vabu vahendeid, aga makse siiski ebaõnnestus, siis vaata teisi võimalikke põhjuseid.
Vale kaardi tüüp
Ostud internetist on võimalikud ainult siis, kui pangakaart vastab krediitkaardi nõuetele (kaardi tagaküljel on CVV / CVC / CID number).

Siit leiad näidised. Kui sa pole kindel, kas sinu kaart võimaldab internetis tasumist või sinu kaardi tagakülg näeb erinev välja, siis võta enda kaardi omaduste ja võimaluste täpsustamiseks ühendust enda pangaga.


NB! Kaardile peavad olema lubatud nullmaksed kaardi kehtivuse valideerimiseks.
Kaart ei ole lisatud turvaliste ostude nimekirja/internetiostud on keelatud
See võimalus laseb keelata kaardiga internetis tehingute tegemise. Kuidas seda sisse/välja lülitada, saad täpsustada enda pangaga ühendust võttes või tutvudes panga KKK infoga.
Kaart on aegunud
Palun kontrolli kaardi esikülge, peaksid nägema midagi sarnast nagu näidisel.

Kui näed kaardi esiküljel oleva info järgi, et kaart on aegunud, siis palun kasuta erinevat maksevahendit või võta kaardi uuendamiseks ühendust pangaga.

Pane tähele, et internetis on võimalik pangakaardiga ostelda ainult siis, kui kaardi kehtivus on vähemalt 30 päeva alates ostu kuupäevast.

Mobiilimakse ebaõnnestus
Go3 teenuse eest on Telia ja Elisa klientidel võimalik tasuda ka mobiilimaksega.

Kuna Tele2 kuulub meie partnerite hulka, siis Tele2 kliendil on võimalik liituda Go3 teenusega kasutades Tele2 iseteenindust või võttes ühendust klienditoega.

Kui Telia või Elisa mobiilimakse ebaõnnestub, siis võib põhjuseks olla üks järgnevatest:

– mobiilinumbrile ei ole aktiveeritud mobiilimaksed. Seda saab muuta mobiilioperaatori iseteeninduses või operaatoriga otse ühendust võttes.
– mobiilinumbrile on operaatori poolt seatud piirang. Veendumaks, et kõik mobiiliarved on tasutud ja operaator ei ole rakendanud piiranguid, soovitame otse ühendust võtta operaatoriga.
Vajalik kinnitada kaardi andmed
Kaardi väljastajad rakendavad uut turvaliste maksete määrust, et tagada täiendav pettusevastane kaitse.

Määruse kohaselt tuleb maksmisel läbida täiendav kontrollimisetapp kaardi väljastajaga. See suunab klienti panga kodulehe autentimislehele, kus tuleb sisestada kaardiga seotud parool.

Korduvate maksete puhul tuleb seda maksete õnnestumiseks teha vaid üks kord. Filmilaenutuse korral võidakse kliendilt siiski paluda ostu sooritamisel autentimisprotsessi uuesti läbida.

Selleks tuleb minna Minu kontole > Makseviisi muutmine > kinnitada kasutusel oleva kaardi andmed.

Turvaliste maksete eeskirjade kohta leiab täpsemat teavet siit https://ec.europa.eu/info/law/payment-services-psd-2-directive-eu-2015-2366_en

Kui operaator kinnitab, et sinu mobiilinumbril puuduvad igasugused piirangud, aga makse ebaõnnestub endiselt, siis palun võta meiega ühendust https://go3.tv/contact

Kui tellimus on katkenud, siis saad igal hetkel teha uue tellimuse https://go3.tv/subscription/monthly

Kirjaveast teatamiseks vali tekst ning vajuta CTRL+Enter

Kas juhend oli kasulik?

Sarnased teemad

Kas vajad abi?
Ei leia otsitud vastust?
Kontakt

Kirjaveast teatamine

Järgnev tekst edastatakse parandamiseks: