Arved

Go3 teenuse eest ei koosta me füüsilisel kujul eraldi arveid, kuid see võib olla teisiti, kui oled liitunud lepingulise kliendina või meie partneri kaudu. Kui soovid arvete kohta rohkem teada, siis palun tutvu alloleva infoga.

Partnerid
Kui oled Go3 tellinud läbi meie partnerite Home3 või Tele2, siis palun pöördu arvelduse ja maksete küsimustega otse nende poole, kuna meil puudub info sinu ja partneri vahel sõlmitud lepingu ja seda puutava teabe kohta.
Lepinguline Go3 tellimus
Enda arvete nägemiseks külasta Go3 iseteenindust https://minu.go3.tv/

Me saadame arvete kohta igaks juhuks ka meeldetuletusi, kui tasumine peaks ununema. Kui soovid tasuda, siis soovitame teha seda samuti läbi iseteeninduse, kuna siis on vajalik info juba eelnevalt täidetud ja makse jõuab meieni koheselt.
Mitte-lepinguline Go3 tellimus
Go3 platvorm põhineb tehingulistel maksetel, mis toimuvad selle sisu eest, mida sa alles hakkad kasutama (ettemaksupõhine arveldus), mitte sisu eest, mida oled juba eelnevalt kasutanud (tagasiulatuv arveldus).

Sel põhjusel ei saada me sulle arveid ning saame tagada, et saaksid nautida teenust muretsemata selle pärast, kas arved on tasutud või mitte.

Kui aga soovid siiski toimunud makset kohta arveid, siis neid on võimalik näha liikudes Minu konto all olevale valikule “Arvelduse üksikasjad”.

Arveid ei koostata ettevõtte nimele, kuna nagu selgitatud Go3 kasutustingimustes, siis on Go3 teenus mõeldud kasutamiseks ainult era- ja isiklikel eesmärkidel.

Kirjaveast teatamiseks vali tekst ning vajuta CTRL+Enter

Kas juhend oli kasulik?

Sarnased teemad

Kas vajad abi?
Ei leia otsitud vastust?
Kontakt

Kirjaveast teatamine

Järgnev tekst edastatakse parandamiseks: