Citadele

Citadele panga kliendid, kes on X REWARDS allahindluste ja auhindade programmi kasutajad, saavad vahetada kogutud punkte Go3 filmi-, spordi- ja kõik hinnas pakettide ühe kuu sooduskoodide vastu.

Citadele kliendid, kes soovivad saada ligipääsu Go3 filmi-, spordi- või kõik hinnas paketile, saavad liikuda sooduskoodi saamiseks https://www.xrewards.ee/ee/prizes

Kui klient on saanud sooduskoodi, saab selle aktiveerida enda kontol www.go3.tv

Olen Citadele panga kliend, kuidas saan sooduskoodi?
Sooduskoodi saamiseks külasta https://www.xrewards.ee/ee/prizes
Kuidas kasutada sooduskoodi, kui mul pole veel Go3 tellimust?
Kui oled saanud Citadele pangalt sooduskoodi, siis liigu selle aktiveerimiseks https://go3.tv/subscriber/plan/

Palun veendu kindlasti, et valid vastavalt sooduskoodile õige paketi.
Kuidas kasutada sooduskoodi, kui mul on juba Go3 tellimus?
Olemasolevad Go3 kasutajad saavad samuti sooduskoode kasutada. Selleks lisa sooduskood enda kontole järgneva lingi kaudu https://go3.tv/subscriber/my-account#voucher.

Kui sinu praegune pakett erineb sellest, mille jaoks oled saanud sooduskoodi, siis uuenda oma paketti siin https://go3.tv/subscriber/plan.

Kui oled tellinud Go3 teenuse meie partnerite Home3, Tele2 või Telia kaudu, siis ei ole paraku võimalik sooduskoodi olemasoleva tellimuse puhul kasutada. Sooduskoodi kasutamiseks on võimalik teha eraldi tellimus.
Kas peaksin sisestama maksevahendi andmed, kui kasutan Go3 sooduskoodi?
Me soovitame kindlasti sisestada maksevahendi andmed, kuna sel juhul on võimalik kasutada lisaks veel videolaenutust ning jätkata Go3 kasutamist ka peale tasuta perioodi.

Sooduskoodi kasutamisel ei ole maksevahendi andmete sisestamine kohustuslik Sel juhul võid vajutada peale sooduskoodi sisestamist “nõustun igakuisete maksetega” ka ilma maksevahendi andmeid sisestamata.
Üritan sisestada sooduskoodi, kuid saan teavituse, et see on juba kasutatud?
Kui proovisid sooduskoodi juba varasemalt sisestada, kuid mingil põhjusel jäi toiming pooleli, siis logi enda kontole uuesti sisse, vali õige pakett ning nõustu igakuisete maksetega. Kui näed uuesti sama teavitust, siis palun võta meiega ühendust ning me saadame e-maili teel uue koodi.
Kas võin anda enda sooduskoodi sõbrale?
Võid ikka. Aga palun arvesta, et iga sooduskoodi saab kasutada vaid ühe korra.
Kas sooduskoodi on võimalik kasutada ka mõnes teises riigis?
Sooduskoodi saab teenuse tellimiseks kasutada Eestis, Lätis ja Leedus. Selgitame, et teenuse aktiveerimiseks on vajalik kinnitada enda elukohariik.
Kui kaua on minu sooduskood kehtiv?
Me soovitame aktiveerida see esimesel võimalusel. Sooduskoodi on võimalik kasutada, kui aktiveerida see hiljemalt 11.12.2021.

Kirjaveast teatamiseks vali tekst ning vajuta CTRL+Enter

Kas juhend oli kasulik?

Sarnased teemad

Kas vajad abi?
Ei leia otsitud vastust?
Kontakt

Kirjaveast teatamine

Järgnev tekst edastatakse parandamiseks: