Teenus puudub

Vahel võib tekkida segadusttekitav olukord, kus sinu kontol ei ole kehtivat tellimust, aga teenuse eest oleksid justkui tasunud.

Sellist olukorda ei saa siiski tekkida. Krediitmaksete puhul broneeritakse sinu kontolt tasu tellimuse kinnitamise hetkel, kuid pank võib selle makse arvelt võtta alles kuu aja pärast.

Seda saad kontrollida internetipangast maksekorralduse koopialt. Makse kuupäev tähendab seda päeva, mil tasu sinu arvelt edasi liikus, kuid maksekorralduse selgituses on märgitud tehingu toimumise kuupäev.

Näidisel on märgitud, et makse toimus 10.05.2020, kuid tehing toimus tegelikult juba 8.05.2020. Makse ja tehingu vahe võib olla kuni üks kuu.

Kuna tehing toimus 8.05.2020 ning olete teenuse lõpetanud, siis lõppes sinu ligipääs sisule 8.06.2020, mitte 10.06.2020.

Kui sul tekib kahtlus, et midagi on siiski valesti, siis palun saada Go3 klienditoele järgnev info ning samas veendu, et edastad selle info turvalises keskkonnas:

  • maksekorralduse koopia toimunud maksest
  • makse sooritamiseks kasutatud kaardi viimase neli numbrit

Kui sama olukord tekib mobiilimakse puhul, siis palun teata meile mobiilinumber ning selle põhjal leiame konto, millele oled teenuse tellinud.

Me uurime seejärel olukorda ning kui oleme vastuse leidnud, siis teavitame sind e-maili teel.

Kirjaveast teatamiseks vali tekst ning vajuta CTRL+Enter

Kas juhend oli kasulik?

Sarnased teemad

Kas vajad abi?
Ei leia otsitud vastust?
Kontakt

Kirjaveast teatamine

Järgnev tekst edastatakse parandamiseks: