1. Avaleht
  2. Teenuse info
  3. Minu konto ülevaade
  1. Avaleht
  2. Lihtne
  3. Minu konto ülevaade

Minu konto ülevaade

Siit leiad kiire ülevaate selles, mida saad näha enda konto seadete all.

Ava valikust huvipakkuv teema ning sa leiad selgituse mis on mis ja mida kusagil teha saad.

Siin kuvatav vaade on näha arvutibrauseri vaates lepinguta kliendile. Kui oled lepinguline klient, siis ei leia sa enda kontolt tellimuse vaatest siin kirjeldatud valikuid, kuna neid haldab sinu teenusepakkuja.

Tellimine

Siin näed e-maili aadressi ja mobiilinumbrit, mille oled enda kontoga sidunud. Samuti saad siin teha enda kontol muudatusi. Allpool on kirjeldatud, mida saad muuta.

Muuta e-maili
Siin saad muuda e-maili, millega enda kontole sisse logid. Muutmiseks vajad enda konto parooli ja uut e-maili aadressi, samuti pead muudatuse kinnitama endisele e-mailile saadetavas kirjas olevale lingile vajutades.
Muuta parooli
Tugev parool on vajalik enda konto turvalisuse tagamiseks. Siin saad valida sellise parooli nagu sulle meeldib. Muutmiseks pead sisestama endise parooli ja siis saad valida sellise, mida soovid kasutada edaspidi.
Telefoninumbrit lisada
Telefoninumbri lisamine on vajalik selleks, et saaksid teenust ka välismaal kasutada. Go3 sisu on peale numbri lisamist kätte saadav Euroopa Liidu ja Euroopa Majanduspiirkonna riikides. Samuti muudab see sinu konto turvalisemaks.

Sisesta ilma riigikoodita mobiilinumber ja seejärel enda parool. Siis saadetakse sinu telefonile SMSiga kood ning peale koodi sisestamist on number lisatud.
Muuta PIN koodi
Siin saad muuta PIN koodi, millega saad filme laenutada ning vaadata 18+ vaatajale mõeldud sisu. Sisesta uus PIN ning kinnita muudatus parooliga.
Andmete haldamine
Soovid saada meie käest uudiskirju? Siin saad valida, mida soovid meilt saada ja mida mitte, vali ainult need valikud, mis on sinu jaoks olulised. Valikuid saad igal hetkel uuesti muuta.

Arveldus

Siin väljal näed enda maksevahendit ja põhilist arveldust puudutavat infot, lisaks saad maksevahendit muuta.

Maksevahendi muutmine
Oled saanud uue kaardi või muutnud PayPal`i kontot? Maksevahendit saada muuta, kui lisad uue maksevahendi andmed ja kinnitad muudatuse.
Arvelduse üksikasjad
Soovid näha maksete ajalugu, millal oled tasunud ja mille eest? OIed õiges kohas! Siin näed ka kuupäeva, mil toimub järgmine makse, lisaks veel ajalugu kõigi sinu konto maksete, maksekuupäevade ja summade kohta.
Sooduskood
Oled saanud sooduskoodi? Sel juhul sisesta sooduskood ehk vautšer siia ning naudi Go3 teenust soodsamalt või hoopis tasuta!

Paketi üksikasjad

Paketi üksikasjade vaates näed enda praegust paketti, seda saad siin ka vahetada, samuti saad siin teenust lõpetada. Samuti on siin näha filmilaenutuse kasutamise ajalugu.

Paketi vahetamine
Soovid näha rohkem või vähem sisu? Siin saad muuta paketti suuremaks või väiksemaks. Pane tähele – kui paketi muutmine kõrgemaks toimub koheselt, siis paketi muutmine väiksemaks alles järgmisel maksekuupäeval.
Teenuse lõpetamine
Oled otsustanud lahkuda? Seda on kahju kuulda, kuid siin saad öelda meile nägemist ning teenuse lõpetada. Loodetavasti kohtume peagi uuesti!
Minu tellimused
Laenutasid filmi 48 tunniks? Kontrolli oma tellimuste ajalugu, et näha millal ja mida oled laenutanud.

Minu profiil

Siin on näha sinu kontoga seotud seadmed, samuti on võimalik lisada uusi seadmeid. Tuletame meelde, et teenust saab ühe konto puhul samaaegselt kasutada kahes seadmes. Kui sul on Go3 Android digiboks, siis lausa kolmes!

Minu seadmed
Soovida lisada teleri, et vaadata sisu suurel ekraanil? Teleri lisamiseks vajuta “lisa seade” ning sisesta teleri ekraanil nähtav sidumise kood. Teenust saab ainult siis kasutada samaaegselt kolmes seadmes, kui üks neist on Go3 Android digiboks.

Kirjaveast teatamiseks vali tekst ning vajuta CTRL+Enter

Kas juhend oli kasulik?

Sarnased teemad

Kas vajad abi?
Ei leia otsitud vastust?
Kontakt

Kirjaveast teatamine

Järgnev tekst edastatakse parandamiseks: